Your search results

Bedrijfsfeestje Amsterdam

De leukste Bedrijfsfeestjes in Amsterdam organiseer je met SalonbootHurenAmsterdam.nl

Een bedrijfsuitje met collega’s is altijd geslaagd als er beweging in zit. Uitwaaien en uitgezwaaid worden, maar dan op een prachtige salonboot met alle gemakken en voorzieningen. Je vaart door de grachten van Amsterdam met muziek op de achtergrond, als je dat wenst en onder het genot van een drankje en hapje, leer je je collega’s van een heel andere kant kennen. Voor alle deelnemers aan boord zijn er geschikte activiteiten, maar wil je gewoon genieten van alle luxe, laat je dan lekker meevoeren en geniet.

Salonboot voor grote groepen
Voor een groot gezelschap is de grootste salonboot met ruimte voor 35 personen een echte uitkomst. De boot is gebouwd door de redersfamilie Goudriaan in 1905 en in de jaren negentig is het schip gereviseerd. Aan boord voel je je heerlijk ontspannen, omdat het schip een milieuvriendelijke, fluisterstille elektrische aandrijving heeft, wat varen op dit schip een belevenis voor iedere gast maakt. Aan boord staat de kapitein aan het roer en de bediening zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Er kan voor een complete cateringbuffet, lunch en/ of diner gezorgd worden, van hoogwaardige kwaliteit.

Amsterdam vanuit het water
Een luxe boot ter beschikking met een eigen schipper en bediening. Een uniek bedrijfsuitje om perfect te genieten van een heerlijke bries, dwars door hartje Amsterdam. De skyline van Amsterdam op zijn mooist met al zijn bezienswaardigheden. Varen is een geslaagd bedrijfsuitje en er wordt nog lang over nagepraat, en is voor herhaling vatbaar. Naar gelang de jaargetijden kunnen de boten in de winter heerlijk verwarmd worden en zomers kunnen de salonboten die open kunnen, de gasten van een zacht windje voorzien. De meeste gasten ervaren een bedrijfsuitje op een boot als een grote waardering voor hun harde werken en natuurlijk hebben ze dit luxe uitje dan ook dubbel en dwars verdiend.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Iedereen die voor een bedrijfsuitje op een van de salonboten stapt, voelt zich meteen welkom en thuis. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zodat aan alle wensen kunnen worden voldaan. Benieuwd naar alle mogelijkheden wat een bedrijfsuitje Amsterdam heeft te bieden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag om een offerte, zodat in overleg een top dag- of avondprogramma samen gesteld kan worden. Bedrijfsuitje Amsterdam verzorgt bedrijfsfeesten voor grote, maar ook kleinere groepen. Al is het intiem of klein of groots en weldadig, er is altijd wel een salonboot ter beschikking die aan bepaalde wensen voldoen. De boten worden bevaren door ervaren schippers en de bediening staat klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

 • Offerte Aanvragen

  1Contactgegevens
  2Vaargegevens
 • De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service