Your search results

Familiedag Amsterdam

Familiedag in Amsterdam

Een dagje met de familie/vrienden naar Amsterdam is voor iedereen een feest. Er is zoveel te doen en je kijkt er altijd je ogen uit. Een stedentrip naar Amsterdam is dus zeker de moeite waard.
Tijdens een dergelijk dagje kan ik ook iedereen aanraden om bijvoorbeeld met je vriendengroep of familie een rondvaart te maken in een salonboot.
Een salonboot is een historisch binnenvaart schip, omgebouwd tot een luxe rondvaartboot. De boten zijn erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. Op de boten kan je genieten van een overheerlijke lunch of een romantisch diner. Maar je kan natuurlijk ook gewoon onder het genot van een lekker drankje een leuke rondvaart door de grachten maken. Er is veel mogelijk, dus voor iedere gelegenheid is de salonboot te huren. Of je nou een gezellig rondje wilt varen met vrienden, een feestje hebt met familie of met een zakenrelatie een vergadering op locatie wilt houden. Alles is mogelijk.
Er kan zelfs gekozen worden om met de hele groep op dezelfde plaats op te stappen, of dat er verschillende opstapplaatsen zijn.
Zo kan je met je familie/vrienden heerlijk ontspannen in de Amsterdamse grachten. Het is een leuke pauzen tijdens het winkelen, of een ideale locatie om met vrienden of familie lekker te lunchen of dineren.
Vaar door de mooie grachten van Amsterdam. Bekijk de mooie, grote gebouwen aan bijvoorbeeld de Prinsengracht, de keizersgracht of de Herengracht.

Een rondvaart door de grachten is een unieke belevenis, waarbij je ogen te kort komt.
Zeker als het wat later op de avond wordt, en de Amsterdamse grachten mooi verlicht worden, is het een mooie, romantische locatie.
De salonboot heeft veel voordelen ten opzichte van de normale rondvaartboten. Je bent bijvoorbeeld in een klein gezelschap (boten zijn er vanaf 12 personen), en je bent alleen met bekenden. Hierdoor ontstaat een gezellige, intieme sfeer.

Ook kan je zelf bepalen welke bezienswaardigheden je graag wilt bekijken gedurende de rondvaart. Hierdoor kan je zelf je rondje bepalen, en je eigen lievelingsplekjes opzoeken.
De boten zijn te huren tegen erg scherpe prijzen. Voor groepen vanaf 8 personen zijn ze vaak goedkoper als de normale rondvaartboten. Daarbij komt dat ze zijn voorzien van een schipper en bediening, toilet, stopcontacten om de smartphone op te laden of de laptop aan te sluiten. Uiteraard mag de champagne niet ontbreken aan boord van deze luxe rondvaartboten!

Kortom, als je een leuke verrassing voor vrienden, familie of zakenrelaties wilt verzorgen, dan kan je ze altijd verrassen met een rondvaart door de mooiste grachten van Nederland! Als je dit dan doet in een salonboot, dan hebben ze de dag van hun leven. Iedereen zal dan genieten van de heerlijke hapjes en drankjes aan boord van deze salonboot, en jaren later zullen ze het er nog steeds over hebben!
Wacht dus niet af, maar vraag informatie of een offerte aan via de offerte formulier rechts van deze pagina!

 • Offerte Aanvragen

  1Contactgegevens
  2Vaargegevens
 • De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service