Salonboot Amsterdam

Fantastische Service

✓Heerlijk Dineren & Varen
✓Exclusieve vaartochten
✓Ruim assortiment

Fijne Arrangementen

Salonboot Huren Amsterdam verzorgt voor u het gewenste arrangement dat bij u en uw gelegenheid past.

Scherpe Prijzen

Wij bieden u exclusieve, lage prijzen aan. Voor meer info, zie onze aangeboden salonboten.

“Deze tevreden klanten gingen u voor!”
[show-logos]

“Boek uw eigen Salonboot in Amsterdam verzorgd met wijn/diner arrangementen of voor een leuke borrel cruise met de zaak/familie/fijne vrienden!”

 

Salonboot Huren Amsterdam – Voor de mooiste salonboten uit Amsterdam!

Een dinner cruise voor uw zakenpartners organiseren, een intiem partijtje met goede vrienden of een luxe dagje uit met familie? Of simpelweg op zoek naar een unieke locatie voor uw diner, feest of receptie? Het begint met het huren van een mooie salonboot. Salonboten zijn luxueus ingerichte historische binnenvaartschepen, die van alle comfort en gemakken zijn voorzien. Wilt u ook genieten van een tijdloze praal op het water? Boek dan een fijne salonboot voor u en uw gasten!

U huurt bij ons een salonboot en samen met u zetten we de wensen om in een onvergetelijke tijd op de salonbootje naar uw keuze. Aan de Amsterdamse grachten, kunt u voor uw evenement de mooiste salonboten huren voor een borrel, lunch of een overheerlijk diner.

Geheel naar wens kan er vooraf bepaald worden of er meerdere opstapplaatsen zijn en langs welke bezienswaardigheden van Amsterdam er wordt gevaren. Oftewel; een unieke rondvaart over de Amsterdamse grachten geheel ingericht naar eigen inzicht en smaak. De salonboot biedt een rustpuntje in ieders hectiek van het dagelijkse leven en creëert een perfect moment van ontspanning of juiste ambiance voor uw zakelijke bijeenkomsten.

 

Voor deskundig advies of voor een offerte op maat kunt u gerust contact met ons opnemen.

Salonboot Huren Amsterdam – Nieuwe Looiersdwarsstraat 9
1017 TZ Amsterdam – +31 20 894 3297
kvk:61227005 – VAT: NL854261175B01    Salonbootje Amsterdam