Your search results

Sinds 2014 is SalonbootHurenAmsterdam.nl is het startpunt van een prachtig avontuur op het water. Bij ons kunt u direct een vaartocht vinden voor zowel particuliere als zakelijke uitjes. Maak gebruik van onze handige filter systeem om snel de perfecte salonboot en opstapplaats te vinden.

Omdat we al jarenlang in de salonboten sector actief zijn hebben we de juiste ervaring in huis om u goed mogelijk te helpen met het vinden van een geschikte assortiment voor uw specifieke wensen.

Hoe werkt het?

U kunt een Salonboot vinden via de zoekfilters op de homepagina. Zo filtert u eenvoudig de salonboot die het meest bij uw gelegenheid zal passen.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen we zo snel mogelijk een passende offerte uitbrengen met daarin alle informatie waaronder de beschikbaarheid en de kosten.

● Vervolgens brengen wij u direct in contact met de schipper waar u de vaartocht verder mee kunt afstemmen.

Ondanks ons uitgebreide zoeksysteem kan het voorkomen dat u niet snel een geschikte boot vindt. Natuurlijk kunt u ons altijd emailen of bellen! Vanzelfsprekend staan we u ook graag persoonlijk ter woord.

Rechtstreeks contact opnemen 

Als u rechtstreeks contact met ons wilt opnemen dan kan dat. Per e-mail nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Direct bellen kan natuurlijk ook.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00-21:00 uur.

Telefoon: +31 (0)20-8946147

E-mail: office@salonboothurenamsterdam.nl

 

 

 • Offerte Aanvragen

  1Contactgegevens
  2Vaargegevens
 • De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service