Your search results

Personeelsuitje Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam? Goed geregeld bij Salonboot Huren Amsterdam

 

Een personeelsuitje organiseren is vaak best een moeilijke taak, want hoe zorgt u ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft? Het is dan heel makkelijk om toch weer te kiezen voor een potje bowlen of een drankje in de plaatselijke pub. Natuurlijk is daar helemaal niets mis mee, maar wij hebben iets in de aanbieding waar uw personeel nog lang over zal napraten.

Wij hebben voor diverse gezelschappen de perfecte locatie om van het personeelsuitje een succes te maken. Zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan een tochtje over de prachtige Amsterdamse grachten onder het genot van een hapje en een drankje? Door de authentieke uitstraling van onze salonboten ontstaat er vanzelf een ontspannen sfeer en zal het personeelsuitje een succes worden. Amsterdam vanaf het water is een hele belevenis.

Het is mogelijk om zowel overdag als ’s avonds te varen. Overdag kan er genoten worden van de gezellige dagjesmensen die op de terrasjes zitten en langs de grachten slenteren. Ook is het op het water gezellig met alle sloepen en andere boten die door de grachtengordel varen. ’s Avonds kunt u genieten van alle mooie lampjes die Amsterdam rijk is.

Als u bij ons een salonboot wilt huren, dan gaan we samen bekijken wat uw wensen zijn. Daardoor kunt u precies bepalen hoe het personeelsuitje eruit gaat zien en zal het zeker een onvergetelijke dag worden. Wilt u bijvoorbeeld dat iedereen tegelijk aan boord gaat of wilt u meerdere opstapplaatsen?

Ook mag u meebeslissen langs welke bezienswaardigheden wordt gevaren. Geen wens is ons te gek en wij denken graag met u mee om van het personeelsuitje een geweldige tijd te maken. Daardoor groeit uw personeel nog dichter naar elkaar en dat zal u op de werkvloer ook terug merken. De herinnering aan de leuke tijd op onze salonboot, zal nog lang voor gespreksstof zorgen en zo de sfeer ten goede komen.

Onze salonboten zijn er voor gezelschappen van 8 t/m 35 personen. U kunt ervoor kiezen om het te houden bij een simpel hapje en drankje, maar het is ook mogelijk om uitgebreid te dineren. We bieden een breed scala aan mogelijkheden aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.

Van champagne/wijnproeverij tot lunch/diner en van een borrel tot een uitgebreide catering. Bij de uitgebreide arrangementen loopt er bediening rond om uw personeel een fijne tijd te bezorgen. Verder zijn onze boten van alle gemakken voorzien, zoals verwarming, open dak, open zijkanten, een toilet en gezellige achtergrondmuziek. Wij hopen gauw van u te horen en ervoor te mogen zorgen dat uw personeelsuitje een geweldige ervaring zal worden.
 • Offerte Aanvragen

  1Contactgegevens
  2Vaargegevens
 • De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service