Your search results

Ben ik verplicht om een Salonboot te boeken bij het aanvragen van informatie omtrent een specifieke datum?

Bij ons bent u niet verplicht om een salonboot af te nemen! Wij zijn hier om u zo goed mogelijk te helpen.

Hoe weet ik of er een salonboot beschikbaar is?

Als u een salonboot op onze site heeft gevonden die u interessant vindt, hoeft u alleen maar het formulier rechts van deze boot in te vullen en te versturen. Wij zoeken dan op zeer korte termijn de beschikbaarheid uit. U krijgt normaal gesproken binnen een dag een reactie. Mocht u naast de beschikbaarheid en prijs van de door u gevonden boot ook informatie over andere, vergelijkbare, boten willen ontvangen, schrijf dat dat in het opmerkingenveld. Let op, wij kunnen uw aanvraag pas behandelen als ook de 2e stap van het formulier is ingevuld.

Ik wil vandaag nog in een Salonboot varen, kan dat?

De snelste manier om te achterhalen of een Salonboot in Amsterdam nog vrij is, is om het formulier bij de boot in te vullen. Wij lezen altijd de email en zodra wij uw aanvraag binnen hebben, kunnen we pas voor u aan de slag. Telefonisch of over de chat kunnen wij u helaas niet beschikbaarheid doorgeven, omdat we dan niet genoeg informatie hebben. WIlt u dus snel weten of een boot vrij is? Vul het formulier in en wij zoeken het direct uit.

 

Waarom betaal ik vermakelijksheidretributie?

In Amsterdam betaalt iedere aanbieder van waterrecreatie €0,60,- per bezoeker of passagier aan belasting. Deze belasting wordt vaak direct doorberekend naar de klant. Het doel van deze extra belasting is dat aanbieders van amusement, verstrooiing, ontspanning of vermaak op het water meebetalen aan het schoonhouden van Amsterdam.

 

Welke boot is geschikt voor een bedrijfsuitje met de zaak?

Wij hebben verschillende boten die zeer geschikt zijn voor bedrijfsuitjes! Van leuke zomermiddagen  tot aan zwoele zomeravonden. Laat ons gerust weten waar u naar op zoek bent, wij helpen u graag met de perfecte match!

 

Mag ik eigen catering of drank meenemen?

Eigen catering op partyboten, rondvaartboten en salonboten

Op veel boten is het niet toegestaan uw eigen catering mee te nemen. Denk dan vooral aan partyboten en salonboten. Voor dit soort luxere boten is de catering juist datgene waarop geld verdiend kan worden. Vergelijk het met een kroeg waar u een zaaltje huurt om te vergaderen. U betaalt voor de huur, maar dat betekent niet dat u zelf kratjes bier meeneemt. In sommige gevallen kunt u de catering/drank wel afkopen​. U betaalt dan een bepaald bedrag hiervoor, afhankelijk van de boot en de grootte van de groep mensen die meevaart.

Kosten de diensten van Salonboot Huren Amsterdam geld?

Nee! U betaalt ons helemaal niks. Daarmee kunnen we u ook 100% de laagste prijzen aanbieden!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over een Salonboot, hoe kan ik dat aanvragen?

Ga naar de pagina die is gewijd aan de salonboot van uw keuze en klik op de grote aanvragen knop (met groene vink) onderaan de pagina of vul het offerteformulier in wat u rechts van het scherm kunt terugvinden.

 • Offerte Aanvragen

  1Contactgegevens
  2Vaargegevens
 • De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service