Your search results

Salonboot IX

aan favorieten toevoegen
€ 290 per uur

 

Prijzen Salonboot IX

Per 1 uur €290.-
Per 2 uur €570.-

Geen verborgen kosten: Tarieven zijn inclusief privé boot, schipper en host(ess), op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is exclusief 9% BTW en 1.50 p.p. vermakelijkheidsretributie (gemeentebelasting).

Salonboot IX

Salonboot ‘IX’ vaart 100% elektrisch en kan zowel gesloten als (vrijwel geheel) open varen. De salonboot is flexibel ingericht en kan op meerdere manieren ingezet worden.De banken kunnen weggeklapt worden, waardoor er een ruime borrelvloer voor maximaal 50 personen ontstaat. Op verzoek kunnen wij statafels plaatsen. Aan boord is er een bar en volwaardig toilet aanwezig. Bij slecht weer zorgt het dubbel glas en centrale verwarming voor een behaaglijke tocht. Bij mooi weer zakken de ramen weg en kan het dak grotendeels open om van de zonnestralen te genieten.

Indien het iets kouder is, gaat de verwarming lekker aan zodat u niks tekort komt. In de zomer gaat het automatische schuifdak zonder probleem open zodat u en uw gezelschap lekker van de zon kan genieten. Aan boord is er ook een ruim toilet aanwezig zodat u niet van boord hoeft te gaan! Tot slot oogt het teakhouten interieur bijzonder smaakvol en geeft het een geweldige indruk op de gasten aan boord.

Informeer gerust naar de catering mogelijkheden voor onze fijne ontbijt of lunch arrangementen! Eveneens is het mogelijk om eigen catering aan boord mee te brengen en zijn er ook zelfs mogelijkheden om tegen een kleine meerprijs, een meertalige stadsgids op de salonboot te hebben. Ideaal voor uw buitenlandse zakenrelaties om kennis te maken met de stad

Inbegrepen:
Salonboot & Kapitein
Toilet aan boord


Capaciteit voor

Borrel: 50 personen
BBQ/Buffet: 35 personen
Lunch / Diner: 28 personen
Transfer: 50 personen

Reserveringsproces & Betaalwijze:

Betalingswijze: wij vragen vooraf een aanbetaling van 50% van de huursom. Dit maakt het een definitieve reservering. De overige 50% kunt u op de dag van de rondvaart op de boot contant of met een bankoverschrijving, pin/creditcard (Maestro, Mastercard of VISA).

Optioneel
Eten & Catering aan boord
Wijn, frisdrank en Champagne menu
We delen u een lijst met restaurants aan het water waar we kunnen aanmeren naar wens.


verwarming
ontbijt
champagne/wijnproeverij
open dak
open zijkanten
buitenruimte
catering
220 volt stopcontacten
kapitein
bediening
borrel
lunch/diner
buffet/catering
toilet
elektrische aandrijving
achtergrond muziek
Salonboot Id : 18186
Prijs: € 290 per uur
Max: 50 personen

  Offerteaanvraag

  Stap 1 van 2 - Contactgegevens

  • DD slash MM slash JJJJ


  De beste salonboten in Amsterdam

  100% tevredenheid

  Altijd bereikbaar

  Op maat Service